top of page

Interiørkonsepter

Vår dyktige interiørarkitekt har skapt 3 forskjellige stilretninger som du fritt kan velge mellom i Daaetunet.

Hver kjøper har ulike preferanser, smak og behov. Vi har derfor lagt stor vekt på å skape tre ulike interiørpaletter, som spiller på det klassiske, nordiske eller urbane. Vi har fokusert på produkter og materialer av høy kvalitet – vi benytter også anerkjente kvalitetsleverandører. Kjøkken og bad har moderne utforminger. Våre tre interiørkonsept har alle fleksible løsninger med en rekke smarte detaljer og en fargepalett som er nøye sammensatt med harmoniske fargetoner.

Skjermbilde 2023-08-30 kl. 13.44.37.png

Interiørkonsept 1
Nordisk

«Nordisk» er inspirert av den svale skandinaviske uttrykket som er lett, lys og tidløs. Her har vi rendyrket den nordiske stilen som gir et elegant og harmonisk uttrykk.

Interiørkonsept Klassisk.png

Interiørkonsept 2
Klassisk

«Klassisk» refererer til en etablert og velkjent designstil. Her finner du duse toner som skaper harmoniske og behagelige rom. Dette er en stil som alltid vil være aktuell.

Skjermbilde 2023-08-30 kl. 13.44.54.png
Interiørkonsept Nordisk.png
Skjermbilde 2023-08-30 kl. 13.45.02.png

Interiørkonsept 3
Urban

«Urban» dette er en moderne stil for de som våger å gå litt lenger. Her er det utstrakt bruk av kontraster som fremhever kvalitetene i materialene. Her er det rom for å skape ditt helt spesielle uttrykk.

Interiørkonsept Urban.png
bottom of page